Podeli vest

28.06.2020.

TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Autorske zabavne i informativne emisije, gostovanja vezana za društveno-političke teme, talk-show (tok-šou) formati, premijere dokumentarno-igranog programa, kultni filmovi i domaće serije fokus su Kurir TV programa . Pozitivne reakcije gledalaca na sadržaj ovog TV kanala rezultat su uredničkog poznavanja našeg mentaliteta i onoga što narod očekuje od televizijskog programa – brzinu i kvalitet informacije, dobru zabavu i novinare sa stavom.

Idući u korak sa vremenom i interesovanjima, obogatili smo našu ponudu i Arena Esport TV kanalom koji je namenjen gejming entuzijastama, ali i starijoj publici koja želi da se upozna sa elektronskim sportovima koji su trenutno najpopularniji u svetu. Uz Arena Esport gledaoci mogu da prate najveće planetarne turnire, ali i da uživaju u strimovima popularnih igrača i You Tuber-a (Jutjubera).

Povećanje broja TV kanala svih zemalja sa prostora Balkana jedan je od glavnih prioriteta zaposlenih u GO4YU, pa je naša usluga postala bogatija i za Televiziju Hrvatske Dijaspore, odnosno - CRO TV. Informacije koje su od značaja dijaspori u svetu, spotovi koji odišu mirisima Jadrana i žitne Slavonije, kao i emisije koje otvaraju vrata prirodnim lepotama Hrvatske u osnovi su televizijskog programa Cro TV. 

GO4TV postoji zbog vas. Vaše je samo da poželite da gledate!

Podeli vest
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.