Podeli vest

23.03.2020.

TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

TV Doktor posvećen je isključivo pitanjima zdravlja. Osim savremenih, ovaj kanal se bavi i tradicionalnim i alternativnim metodama lečenja, ali i pitanjima ishrane i upotrebe raznih farmaceutskih proizvoda u svakodnevnom životu. TV Doktor, porodični vodič do zdravlja!

Uz program K1 TV kanala uživaćete u svakom trenutku! Spotovi i emisije prate rad tvojih omiljenih izvođača a bogat muzički sadržaj učiniće da ovaj kanal uvrstite u svoj omiljeni TV program.

Kazbuka je rezervisana za sve mališane koji su željni novih otkrića, avanture, muzike i zabave. Kazbuka predstavlja kombinaciju igranog i animiranog sadržaja uz koji će se deca smejati, učiti i uživati uz sinhronizovane crtane filmove.

Sve tri televizije u vlasništvu su Željka Joksimovića, što govori o kvalitetu samog sadržaja programa i raznovrsnosti ponude.

GO4TV – od nas, zbog vas!

Podeli vest
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV! image
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV!

Kompanija GO4YU odlučila je da svim korisnicima GO4TV usluge omogući besplatno gledanje svih filmova iz našeg Video kluba. Tako ćemo, verujemo, obradovati sve naše ljude u inostranstvu i ulepšati im vreme koje, zbog pandemije virusa korona, provode u svojim kućama, čekajući da ova pošast savremenog sveta prođe.

Detaljnije
19.03.2020.
UČIMO SRPSKI ZAJEDNO! image
UČIMO SRPSKI ZAJEDNO!

Na RTS 3 započela je online nastava svih predmeta za osnovce koja će narednih nedelja i meseci, dok traje vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, biti svakodnevno emitovan na ovoj nacionalnoj frekvenciji.

Detaljnije
18.03.2020.