Podeli vest

23.03.2020.

TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

TV Doktor posvećen je isključivo pitanjima zdravlja. Osim savremenih, ovaj kanal se bavi i tradicionalnim i alternativnim metodama lečenja, ali i pitanjima ishrane i upotrebe raznih farmaceutskih proizvoda u svakodnevnom životu. TV Doktor, porodični vodič do zdravlja!

Uz program K1 TV kanala uživaćete u svakom trenutku! Spotovi i emisije prate rad tvojih omiljenih izvođača a bogat muzički sadržaj učiniće da ovaj kanal uvrstite u svoj omiljeni TV program.

Kazbuka je rezervisana za sve mališane koji su željni novih otkrića, avanture, muzike i zabave. Kazbuka predstavlja kombinaciju igranog i animiranog sadržaja uz koji će se deca smejati, učiti i uživati uz sinhronizovane crtane filmove.

Sve tri televizije u vlasništvu su Željka Joksimovića, što govori o kvalitetu samog sadržaja programa i raznovrsnosti ponude.

GO4TV – od nas, zbog vas!

Podeli vest
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI! image
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Budite informisani, opustite se i zabavite uz nova tri kanala u našoj ponudi.

Detaljnije
28.06.2020.
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.