Podeli vest

19.03.2020.

U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV!

Kompanija GO4YU odlučila je da svim korisnicima GO4TV usluge omogući besplatno gledanje svih filmova iz našeg Video kluba. Tako ćemo, verujemo, obradovati sve naše ljude u inostranstvu i ulepšati im vreme koje, zbog pandemije virusa korona, provode u svojim kućama, čekajući da ova pošast savremenog sveta prođe. 

GO4TV u svom video klubu ima više od 250 filmova najbolje jugoslovenske kinematografije. Filmovi poput „Maratonci trče počasni krug“, „Žikina dinastija“, „Ivkova slava“, „Zona Zamfirova“, „Balkan ekspres“, „Tesna koža“, „Mi nismo anđeli“, „Tri palme za dve bitange I ribicu“ i mnogi drugi nasmejaće vas do suza i podsetiti na mnoge replike iz filmova koje ste godinama koristili.

Gledajući GO4TV filmski maraton, objasnite vašoj deci zašto samo ljudi sa ovih prostora mogu da razumeju naš humor i radnje ovih filmova i pokažite im da, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, jaka emotivna veza sa članovima porodice, smeh, duh i inat, koji nam u teškim situacijama proradi, pobeđuju sve nevolje!

Podeli vest
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.
TRI NOVA KANALA NA GO4TV! image
TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

Detaljnije
23.03.2020.
UČIMO SRPSKI ZAJEDNO! image
UČIMO SRPSKI ZAJEDNO!

Na RTS 3 započela je online nastava svih predmeta za osnovce koja će narednih nedelja i meseci, dok traje vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, biti svakodnevno emitovan na ovoj nacionalnoj frekvenciji.

Detaljnije
18.03.2020.