Podeli vest

18.03.2020.

UČIMO SRPSKI ZAJEDNO!

Na RTS 3 započela je online nastava svih predmeta za osnovce koja će narednih nedelja i meseci, dok traje vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, biti svakodnevno emitovan na ovoj nacionalnoj frekvenciji.

Počev od 8.00 časova, šest dana u nedelji, biće emitovani posebno pripremljeni i adaptirani obrazovni sadržaji u kome su predavači učitelji i nastavnici iz svih škola u Beogradu.

Jezičke nedoumice, padeži, imenice, zamenice, glagoli, pridevi, rebusi, samo su deo nastave koje će vaše dete savladati uz pomoć online nastave srpskog jezika.

Iskoristite slobodno vreme i neka vaše dete jednostavno, lako i zabavno, uz pomoć najvećih stručnjaka iz ove oblasti uči srpski jezik. Napravite kućni kviz i takmičite se u pravilnom izgovoru i pisanju pojedinih reči. Videćete da će to biti najomiljenija igra u vašoj porodici.

Srpski jezik na RTS 3 TV kanalu – učimo ga zajedno :) !

Podeli vest
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI! image
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Budite informisani, opustite se i zabavite uz nova tri kanala u našoj ponudi.

Detaljnije
28.06.2020.
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.