Podeli vest

18.03.2020.

UČIMO SRPSKI ZAJEDNO!

Na RTS 3 započela je online nastava svih predmeta za osnovce koja će narednih nedelja i meseci, dok traje vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, biti svakodnevno emitovan na ovoj nacionalnoj frekvenciji.

Počev od 8.00 časova, šest dana u nedelji, biće emitovani posebno pripremljeni i adaptirani obrazovni sadržaji u kome su predavači učitelji i nastavnici iz svih škola u Beogradu.

Jezičke nedoumice, padeži, imenice, zamenice, glagoli, pridevi, rebusi, samo su deo nastave koje će vaše dete savladati uz pomoć online nastave srpskog jezika.

Iskoristite slobodno vreme i neka vaše dete jednostavno, lako i zabavno, uz pomoć najvećih stručnjaka iz ove oblasti uči srpski jezik. Napravite kućni kviz i takmičite se u pravilnom izgovoru i pisanju pojedinih reči. Videćete da će to biti najomiljenija igra u vašoj porodici.

Srpski jezik na RTS 3 TV kanalu – učimo ga zajedno :) !

Podeli vest
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.
TRI NOVA KANALA NA GO4TV! image
TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

Detaljnije
23.03.2020.
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV! image
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV!

Kompanija GO4YU odlučila je da svim korisnicima GO4TV usluge omogući besplatno gledanje svih filmova iz našeg Video kluba. Tako ćemo, verujemo, obradovati sve naše ljude u inostranstvu i ulepšati im vreme koje, zbog pandemije virusa korona, provode u svojim kućama, čekajući da ova pošast savremenog sveta prođe.

Detaljnije
19.03.2020.