Podeli vest

11.03.2020.

RTS NAUKA - DOBRODOŠLI U SVET ZNANJA!

Za male I velike. Za učenike, studente, domaćice, radnike I naučnike. Sve što vas interesuje - od nanotehnologije do misterija kosmosa, od tajni neurona do dometa veštačke inteligencije, od arheologije do savremenih tehnologija gradnje i inovativnog stvaralaštva. 

Kroz aktuelne emisije sopstvene proizvodnje kao I najkvalitetnije sadržaje domaćih I svetskih produkcija iz različitih naučnih oblasti, gledaoci će imati priliku da pre svih budu informisani o korisnim I zanimljivim naučnim vestima I dostignućima naših mladih stručnjaka I naučnika iz Srbije, regiona, ali i srpskih zajednica širom sveta.
Na kanalu RTS Nauka pored emisija kratkih informativnih formi, uživaćete i u  istraživačkim I dokumentarim emisijama uz koje će čitava vaša porodica saznati mnogo toga što će vam ulepšati slobodno vreme I olakšati svakodnevni život. 
RTS Nauka, jer znanje daje moć.

Podeli vest
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.
TRI NOVA KANALA NA GO4TV! image
TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

Detaljnije
23.03.2020.
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV! image
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV!

Kompanija GO4YU odlučila je da svim korisnicima GO4TV usluge omogući besplatno gledanje svih filmova iz našeg Video kluba. Tako ćemo, verujemo, obradovati sve naše ljude u inostranstvu i ulepšati im vreme koje, zbog pandemije virusa korona, provode u svojim kućama, čekajući da ova pošast savremenog sveta prođe.

Detaljnije
19.03.2020.