Podeli vest

11.03.2020.

RTS NAUKA - DOBRODOŠLI U SVET ZNANJA!

Za male I velike. Za učenike, studente, domaćice, radnike I naučnike. Sve što vas interesuje - od nanotehnologije do misterija kosmosa, od tajni neurona do dometa veštačke inteligencije, od arheologije do savremenih tehnologija gradnje i inovativnog stvaralaštva. 

Kroz aktuelne emisije sopstvene proizvodnje kao I najkvalitetnije sadržaje domaćih I svetskih produkcija iz različitih naučnih oblasti, gledaoci će imati priliku da pre svih budu informisani o korisnim I zanimljivim naučnim vestima I dostignućima naših mladih stručnjaka I naučnika iz Srbije, regiona, ali i srpskih zajednica širom sveta.
Na kanalu RTS Nauka pored emisija kratkih informativnih formi, uživaćete i u  istraživačkim I dokumentarim emisijama uz koje će čitava vaša porodica saznati mnogo toga što će vam ulepšati slobodno vreme I olakšati svakodnevni život. 
RTS Nauka, jer znanje daje moć.

Podeli vest
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI! image
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Budite informisani, opustite se i zabavite uz nova tri kanala u našoj ponudi.

Detaljnije
28.06.2020.
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.