Podeli vest

28.02.2020.

Vaša omiljena TV aplikacija je od sada i na LG Smart televizorima

Za sve postojeće i buduće korisnike GO4TV aplikacije imamo sjajnu vest – proširili smo listu podržanih uređaja i od sada je GO4TV dostupna i za LG Smart televizore.

Aplikacija je dostupna za modele televizora iz 2011-2014. godine koji su na Netcast platformi i modele televizora iz 2014. godine i novije koji su na platformi webOSTV.

GO4TV možete jednostavno da preuzmete sa LG Content Store-a. Pronađite GO4TV aplikaciju na store-u i instalirajte je u samo par koraka.

Svi novi korisnici mogu besplatno da gledaju određene tv kanale u promo periodu od 15 dana i uvere se u kvalitet usluge.

GO4TV vam omogućava da gledate preko 250 domaćih tv kanala i najnovije hit serije, a uz opciju gledaj do 7 dana unazad nećete propustiti nijedan omiljeni tv sadržaj.

Uslugu možete da koristite i na GO4YU set top box uređaju, Samsung Smart TV, Apple TV, Amazon FireTV, uređajima sa Android operativnim sistemom, iPhone i iPad uređajima.

Za više informacija pozovite naš Kontakt centar.

Podeli vest
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI! image
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Budite informisani, opustite se i zabavite uz nova tri kanala u našoj ponudi.

Detaljnije
28.06.2020.
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.