Podeli vest

28.02.2020.

Vaša omiljena TV aplikacija je od sada i na LG Smart televizorima

Za sve postojeće i buduće korisnike GO4TV aplikacije imamo sjajnu vest – proširili smo listu podržanih uređaja i od sada je GO4TV dostupna i za LG Smart televizore.

Aplikacija je dostupna za modele televizora iz 2011-2014. godine koji su na Netcast platformi i modele televizora iz 2014. godine i novije koji su na platformi webOSTV.

GO4TV možete jednostavno da preuzmete sa LG Content Store-a. Pronađite GO4TV aplikaciju na store-u i instalirajte je u samo par koraka.

Svi novi korisnici mogu besplatno da gledaju određene tv kanale u promo periodu od 15 dana i uvere se u kvalitet usluge.

GO4TV vam omogućava da gledate preko 250 domaćih tv kanala i najnovije hit serije, a uz opciju gledaj do 7 dana unazad nećete propustiti nijedan omiljeni tv sadržaj.

Uslugu možete da koristite i na GO4YU set top box uređaju, Samsung Smart TV, Apple TV, Amazon FireTV, uređajima sa Android operativnim sistemom, iPhone i iPad uređajima.

Za više informacija pozovite naš Kontakt centar.

Podeli vest
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.
TRI NOVA KANALA NA GO4TV! image
TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

Detaljnije
23.03.2020.
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV! image
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV!

Kompanija GO4YU odlučila je da svim korisnicima GO4TV usluge omogući besplatno gledanje svih filmova iz našeg Video kluba. Tako ćemo, verujemo, obradovati sve naše ljude u inostranstvu i ulepšati im vreme koje, zbog pandemije virusa korona, provode u svojim kućama, čekajući da ova pošast savremenog sveta prođe.

Detaljnije
19.03.2020.