Podeli vest

05.02.2020.

GO4YU dobitnik prestižnog priznanja PC Press TOP 50

Kompanija GO4YU, koja posluje u sastavu Telekom Srbija grupe, dobitnik je prestižne nagrade PC Press TOP 50 – najbolje online stvari, u kategoriji Digital link 2019, za razvoj i širenje veza sa dijasporom. 

Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda, nagradu je, u ime kompanije GO4YU, primio Petar Puača, direktor prodaje i marketinga.

- Obezbeđujemo legalno i jednostavno praćenje preko 250 kanala sa prostora bivše Jugoslavije našim ljudima svuda u svetu, kao i telefonske razgovore sa najdražima i familijama u domovini svim našim iseljenicima, po veoma povoljnim cenama. Naše poslovanje se uglavnom odvija van granica Srbije, ali nam je veoma drago da je i u našoj zemlji prepoznata vrednost usluga koje pružamo našim ljudima - rekao je Puača.

Priznanja PC Press Top 50 redakcija ovog magazina dodeljuje najboljim stvarima na domaćem internetu više od dve decenije. Dvadeset i treći put zaredom, manifestacija je okupila najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže i mobilne aplikacije.

Podeli vest
DEČJI KANAL DEXY TV ZA LEPŠE DETINJSTVO! image
DEČJI KANAL DEXY TV ZA LEPŠE DETINJSTVO!

Dexy TV je novi dečji kanal u GO4TV ponudi stvoren da omogući deci da se zabave, nadograde mozaik znanja i odrastu uz zabavan i edukativan sadržaj.  

Detaljnije
18.02.2020.
CRNI PETAK – 30 DANA BESPLATNO! image
CRNI PETAK – 30 DANA BESPLATNO!

Ove godine GO4YU se pridružuje dobroj energiji „Crnog petka“ i svim novim korisnicima nudi 30 dana besplatnog korišćenja GO4TV usluge!

Detaljnije
25.11.2019.
GO4YU I MTEL AUSTRIA UDRUŽUJU SNAGE NA TRŽIŠTU AUSTRIJE! image
GO4YU I MTEL AUSTRIA UDRUŽUJU SNAGE NA TRŽIŠTU AUSTRIJE!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se kompanija GO4YU udružila sa MTEL Austria, pa od 01. novembra 2019. godine naše kompanije na teritoriji Austrije nastupaju pod brendom MTEL Austria.

Detaljnije
01.11.2019.