Podeli vest

01.11.2019.

GO4YU I MTEL AUSTRIA UDRUŽUJU SNAGE NA TRŽIŠTU AUSTRIJE!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se kompanija GO4YU udružila sa MTEL Austria, pa od 01.novembra 2019. godine naše kompanije na teritoriji Austrije nastupaju pod brendom MTEL Austria.

MTEL Austria je, takođe, članica Telekom Srbija grupe koja posluje uspešno na teritoriji Austrije od 2016. godine. Osnovana je sa ciljem da pruži usluge korisnicima koji žive i rade u Austriji, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, ali i svima onima koji često komuniciraju sa ovim zemljama ili ih često posećuju, privatno ili poslovno.

Od 01. novembra kupovinu TV usluge možete da obavite preko sajta https://mtel.at/.

Pored usluge televizije koja omogućava gledanje više od 250 TV kanala sa Balkana, sada imate mogućnost da u jednom paketu, tzv. Kombi paketu koristite uslugu televizije i mobilne telefonije koja nudi posebne pogodnosti za razgovore u EU i roming dok boravite u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Sve aktuelne ponude na tržištu Austrije pratite na sajtu www.mtel.at.

Podeli vest
CRNI PETAK – 30 DANA BESPLATNO! image
CRNI PETAK – 30 DANA BESPLATNO!

Ove godine GO4YU se pridružuje dobroj energiji „Crnog petka“ i svim novim korisnicima nudi 30 dana besplatnog korišćenja GO4TV usluge!

Detaljnije
25.11.2019.
DOBRODOŠLI U GO4TV FILMSKU ČAROLIJU! image
DOBRODOŠLI U GO4TV FILMSKU ČAROLIJU!

Uživajte u svakom slobodnom trenutku uz više od 30 filmskih kanala koji su u osnovnoj ponudi GO4TV usluge!


Detaljnije
15.10.2019.
Poklanjamo karte za koncert Bijelog dugmeta u Lincu image
Poklanjamo karte za koncert Bijelog dugmeta u Lincu

Postanite GO4YU korisnik i gledajte 250+ najpopularnijih ex-YU i austrijskih* TV kanala, a mi ćemo da vam poklonimo deset puta po dve karte za koncert Bijelog dugmeta u Lincu!

Detaljnije
12.06.2019.