Podeli vest

01.11.2019.

GO4YU I MTEL AUSTRIA UDRUŽUJU SNAGE NA TRŽIŠTU AUSTRIJE!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se kompanija GO4YU udružila sa MTEL Austria, pa od 01.novembra 2019. godine naše kompanije na teritoriji Austrije nastupaju pod brendom MTEL Austria.

MTEL Austria je, takođe, članica Telekom Srbija grupe koja posluje uspešno na teritoriji Austrije od 2016. godine. Osnovana je sa ciljem da pruži usluge korisnicima koji žive i rade u Austriji, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, ali i svima onima koji često komuniciraju sa ovim zemljama ili ih često posećuju, privatno ili poslovno.

Od 01. novembra kupovinu TV usluge možete da obavite preko sajta https://mtel.at/.

Pored usluge televizije koja omogućava gledanje više od 250 TV kanala sa Balkana, sada imate mogućnost da u jednom paketu, tzv. Kombi paketu koristite uslugu televizije i mobilne telefonije koja nudi posebne pogodnosti za razgovore u EU i roming dok boravite u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Sve aktuelne ponude na tržištu Austrije pratite na sajtu www.mtel.at.

Podeli vest
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI! image
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Budite informisani, opustite se i zabavite uz nova tri kanala u našoj ponudi.

Detaljnije
28.06.2020.
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.