Podeli vest

15.10.2019.

DOBRODOŠLI U GO4TV FILMSKU ČAROLIJU!

Superstar, Dox TV, Klasik i Star odnedavno su obogatili našu ponudu a najpopularniji i najnagrađivaniji filmovi i serije koje su u okviru ovih TV kanala učiniće vaše vreme nezaboravnim. 

Superstar TV obećava najbolji filmski maraton za sve generacije. Dugometražni filmovi i serije okosnice su ovog kanala koji se za par meseci emitovanja na Balkanu svrstao medju najgledanije televizijske programe. Uživajte u krimi seriji Besa, akcionoj krimi seriji Državni službenik, humorističkim emisijama Državni posao, ali i mnogim drugim ostvarenjima domaće i strane produkcije. Superstar TV svakodnevno najavljuje nove, atraktivne sadržaje i programske novitete što čini da ovaj kanal ima izuzetno vernu publiku .

Dox TV emituje dokumentarne filmove I serije nagrađivanih autora. To su filmovi koji se bave ljudima, njihovim životima I temama koje intrigiraju javnost. Dokumentarni filmovi su istinite priče. Priče koje osećamo I koje živimo. Programski sadržaj Dox TV-a otkriva šta se dešava u svetu oko nas, uči nas novim iskustvima, budi emocije I podstiče nas na razmišljanje I diskusiju.

Klasik TV emituje igrane, animirane, dokumentarne filmove I serije domaće produkcije. Dnevno se emituje 12 filmova, a mesečno I do 10 premijera najnovijih ostvarenja. Ovaj TV kanal objedinjuje nekoliko segmenata na jednom mestu – oživljava kvalitetna filmska TV dela, promoviše domaću filmsku produkciju I regionalni film podržavajući više od 20 filmskih festivala sa Balkana, edukuje nas I okuplja čitavu porodicu u slobodnim trenucima.

Sve što ste želeli od jednog kanala sada je dostupno na Star TV-u – sitkomi, drame, trileri, horor, akcija, avantura, drama... Programsku šemu ovog kanala čini čak 27 različitih naslova nedeljno, od čega se 16 serija emituje radnim danima, a 11 vikendom. TV Star stvorili su ljudi koji vole serije zato treba da im verujete!

 Izaberite filmske kanale koji odgovaraju vama I onima koje volite I uživajte u najlepšoj filmskoj čaroliji!

Podeli vest
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI! image
TV KURIR, ARENA ESPORT I CRO TV– NOVO U PONUDI!

Budite informisani, opustite se i zabavite uz nova tri kanala u našoj ponudi.

Detaljnije
28.06.2020.
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA image
OTVORITE FINTIN VRATA MAŠTE, IGRE I ZNANJA

Fintin – dečji edukativni serijal i najrazigranija školica koju ste do sada imali prilike da posetite uskoro u inostranstvu možete pratiti na GO4TV usluzi.

Detaljnije
17.06.2020.
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA image
NOVI BROJEVI TELEFONA KONTAKT CENTRA

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja komunikacije sa vama prešli smo na novu, savremeniju centralu i promenili brojeve telefona našeg Kontakt centra.

Detaljnije
01.05.2020.