Podeli vest

15.10.2019.

DOBRODOŠLI U GO4TV FILMSKU ČAROLIJU!

Superstar, Dox TV, Klasik i Star odnedavno su obogatili našu ponudu a najpopularniji i najnagrađivaniji filmovi i serije koje su u okviru ovih TV kanala učiniće vaše vreme nezaboravnim. 

Superstar TV obećava najbolji filmski maraton za sve generacije. Dugometražni filmovi i serije okosnice su ovog kanala koji se za par meseci emitovanja na Balkanu svrstao medju najgledanije televizijske programe. Uživajte u krimi seriji Besa, akcionoj krimi seriji Državni službenik, humorističkim emisijama Državni posao, ali i mnogim drugim ostvarenjima domaće i strane produkcije. Superstar TV svakodnevno najavljuje nove, atraktivne sadržaje i programske novitete što čini da ovaj kanal ima izuzetno vernu publiku .

Dox TV emituje dokumentarne filmove I serije nagrađivanih autora. To su filmovi koji se bave ljudima, njihovim životima I temama koje intrigiraju javnost. Dokumentarni filmovi su istinite priče. Priče koje osećamo I koje živimo. Programski sadržaj Dox TV-a otkriva šta se dešava u svetu oko nas, uči nas novim iskustvima, budi emocije I podstiče nas na razmišljanje I diskusiju.

Klasik TV emituje igrane, animirane, dokumentarne filmove I serije domaće produkcije. Dnevno se emituje 12 filmova, a mesečno I do 10 premijera najnovijih ostvarenja. Ovaj TV kanal objedinjuje nekoliko segmenata na jednom mestu – oživljava kvalitetna filmska TV dela, promoviše domaću filmsku produkciju I regionalni film podržavajući više od 20 filmskih festivala sa Balkana, edukuje nas I okuplja čitavu porodicu u slobodnim trenucima.

Sve što ste želeli od jednog kanala sada je dostupno na Star TV-u – sitkomi, drame, trileri, horor, akcija, avantura, drama... Programsku šemu ovog kanala čini čak 27 različitih naslova nedeljno, od čega se 16 serija emituje radnim danima, a 11 vikendom. TV Star stvorili su ljudi koji vole serije zato treba da im verujete!

 Izaberite filmske kanale koji odgovaraju vama I onima koje volite I uživajte u najlepšoj filmskoj čaroliji!

Podeli vest
CRNI PETAK – 30 DANA BESPLATNO! image
CRNI PETAK – 30 DANA BESPLATNO!

Ove godine GO4YU se pridružuje dobroj energiji „Crnog petka“ i svim novim korisnicima nudi 30 dana besplatnog korišćenja GO4TV usluge!

Detaljnije
25.11.2019.
GO4YU I MTEL AUSTRIA UDRUŽUJU SNAGE NA TRŽIŠTU AUSTRIJE! image
GO4YU I MTEL AUSTRIA UDRUŽUJU SNAGE NA TRŽIŠTU AUSTRIJE!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se kompanija GO4YU udružila sa MTEL Austria, pa od 01. novembra 2019. godine naše kompanije na teritoriji Austrije nastupaju pod brendom MTEL Austria.

Detaljnije
01.11.2019.
Poklanjamo karte za koncert Bijelog dugmeta u Lincu image
Poklanjamo karte za koncert Bijelog dugmeta u Lincu

Postanite GO4YU korisnik i gledajte 250+ najpopularnijih ex-YU i austrijskih* TV kanala, a mi ćemo da vam poklonimo deset puta po dve karte za koncert Bijelog dugmeta u Lincu!

Detaljnije
12.06.2019.