Podeli vest

15.10.2019.

DOBRODOŠLI U GO4TV FILMSKU ČAROLIJU!

Superstar, Dox TV, Klasik i Star odnedavno su obogatili našu ponudu a najpopularniji i najnagrađivaniji filmovi i serije koje su u okviru ovih TV kanala učiniće vaše vreme nezaboravnim. 

Superstar TV obećava najbolji filmski maraton za sve generacije. Dugometražni filmovi i serije okosnice su ovog kanala koji se za par meseci emitovanja na Balkanu svrstao medju najgledanije televizijske programe. Uživajte u krimi seriji Besa, akcionoj krimi seriji Državni službenik, humorističkim emisijama Državni posao, ali i mnogim drugim ostvarenjima domaće i strane produkcije. Superstar TV svakodnevno najavljuje nove, atraktivne sadržaje i programske novitete što čini da ovaj kanal ima izuzetno vernu publiku .

Dox TV emituje dokumentarne filmove I serije nagrađivanih autora. To su filmovi koji se bave ljudima, njihovim životima I temama koje intrigiraju javnost. Dokumentarni filmovi su istinite priče. Priče koje osećamo I koje živimo. Programski sadržaj Dox TV-a otkriva šta se dešava u svetu oko nas, uči nas novim iskustvima, budi emocije I podstiče nas na razmišljanje I diskusiju.

Klasik TV emituje igrane, animirane, dokumentarne filmove I serije domaće produkcije. Dnevno se emituje 12 filmova, a mesečno I do 10 premijera najnovijih ostvarenja. Ovaj TV kanal objedinjuje nekoliko segmenata na jednom mestu – oživljava kvalitetna filmska TV dela, promoviše domaću filmsku produkciju I regionalni film podržavajući više od 20 filmskih festivala sa Balkana, edukuje nas I okuplja čitavu porodicu u slobodnim trenucima.

Sve što ste želeli od jednog kanala sada je dostupno na Star TV-u – sitkomi, drame, trileri, horor, akcija, avantura, drama... Programsku šemu ovog kanala čini čak 27 različitih naslova nedeljno, od čega se 16 serija emituje radnim danima, a 11 vikendom. TV Star stvorili su ljudi koji vole serije zato treba da im verujete!

 Izaberite filmske kanale koji odgovaraju vama I onima koje volite I uživajte u najlepšoj filmskoj čaroliji!

Podeli vest
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV! image
FTV EKSKLUZIVNO NA GO4TV!

Federalnu TV od sada možete da gledate samo na GO4TV!

Detaljnije
25.03.2020.
TRI NOVA KANALA NA GO4TV! image
TRI NOVA KANALA NA GO4TV!

TV Doktor, K1 i Kazbuka su tri nova kanala na GO4TV usluzi!

Program proizveden po najvišim standardima zainteresovaće čitavu porodicu i zadovoljiće ukuse svih gledalaca.

Detaljnije
23.03.2020.
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV! image
U INAT KORONI – BESPLATNI FILMSKI MARATON NA GO4TV!

Kompanija GO4YU odlučila je da svim korisnicima GO4TV usluge omogući besplatno gledanje svih filmova iz našeg Video kluba. Tako ćemo, verujemo, obradovati sve naše ljude u inostranstvu i ulepšati im vreme koje, zbog pandemije virusa korona, provode u svojim kućama, čekajući da ova pošast savremenog sveta prođe.

Detaljnije
19.03.2020.